Un text TERIBIL despre manipulare, schimbare și servicii: Unde sunt pancartele cu JOS SRI, JOS SIE? Dacă vrem schimbare, să rupem capul HIDREI!


Lupul Dacic

Romanii protesteaza impotriva sistemului. Este evident ca societatea romaneasca vrea reinnoire, vrea sa se schimbe “sistemul”, de a carui esenta tine comunismul, nomenclaturistii, coruptii.
Demisiile recente sunt lipsite de importanta, atat timp cat impotriva lor vin altii de aceeasi factura si cu aceeasi istorie.
Schimbarea trebuie sa inceapa de la un nivel mult mai profund.
Trebuie inceputa cu Serviciile secrete, care s-au transformat, au fost transformate, in agenturi ale grupurilor de interese, fie ele externe sau interne.
Sa nu uitam in ’89, in ’90, in ’91 s-a luptat nu numai impotriva lui Ceausescu, ci impotriva comunismului, a intregului sistem construit de rusi in Romania, impotriva turnatorilor, a tortionarilor, a opresiunii si a terorii.
Nu mai vroiam sa ni se deschida scrisorile, nu mai vroiam sa fie ascultate telefoanele, nu mai vroiam sa ne fie frica sa vorbim in case, sa spunem bancuri, sa facem glume, sa ne revoltam, sa ne…

View original post 345 more words

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s