Singura tara de pe glob care si-a platit toata datoria externa. VIDEO


CER SI PAMANT ROMANESC

Intr-o secventa din  filmul “The Forecaster”, economistul vizionar  Martin Armstrong, afirma ca Romania a fost singura tara care si-a platit toata datoria externa,  in ultimii 6000 de ani !!!

Martin Armstrong, fostul presedinte al Princeton Economics International Ltd., este personajul  principal al documentarului The Forecaster, o coproductie SUA – Germania, in care  acesta declara ca „Singura tara care si-a platit datoria a fost Romania, in anii 80. Atat. Este singura exceptie pe care am gasit-o incepand cu anul 6000 inainte de Hristos!”.

Intr-adevar, in primavara lui 1989, Romania  reusise sa achite in urma unor sacrificii extraordinare din partea populatiei, toate cele 14 miliarde de dolari datorii externe care faceau in anii  ’83 cam o treime din PIB.

Nascut in 1949 în New Jersey, maestrului finantelor  Martin Armstrong este fostul presedinte al Princeton Economics International Ltd., un personaj  bine cunoscut pentru previziunile sale economice bazate pe modelul economic de încredere, pe…

View original post 147 more words

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s